خانه
درباره ما
تماس با ما
انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران حفظ کالا با ماندرگاری بالا برای حمایت از کالای ایرانی
ispst-pack.ir
درباره انجمن
معرفی انجمن
برنامه استراتژیک پنج ساله
اعضای هیئت مدیره
کمیته های تخصصی
اعضای حقوقی
فهرست مشاورین
فهرست اعضاء
فهرست تفاهم نامه ها
اخبارو اطلاعیه
اخبار داخلی
فناوری های نوین
مراکز تحقیقاتی، محققین و گزارشها
انتشارات
کتابهای تخصصی
مقالات
استاندارد ها
واژگان بسته بندی
آموزش
کارگاه ها و سمینارهای آموزشی
همایش انجمن
میزگرد و نشست های علمی
گردهمایی
گالری
تصاویر
فیلم
نمایشگاه
عضویت
حقوقی
حقیقی
امتیازات و مزایای عضویت
مجمع
پیوند ها
ماهنامه چاپخانه
ماهنامه بسته بندی و چاپ آفتاب گردان
ماهنامه صنایع چاپ و بسته بندی
ماهنامه صنایع پلاستیکی
ماهنامه کشاورزی و غذا
ماهنامه فناوری و توسعه صنعت بسته بندی
ماهنامه صنعت بسته بندی
نشریه هنر بسته بندی
خوشه
فصلنامه دنیای بسته بندی و تجارت
معرفی
شماره گان
زمستان ۹۸
بهار ۹۹
تابستان ۹۹
پاییز ۹۹
زمستان ۹۹
بهار ۱۴۰۰
تابستان ۱۴۰۰
پاییز ۱۴۰۰
زمستان ۱۴۰۰
بهار ۱۴۰۱
ارکان نشریه
مدیر مسئول
سردبیر
مدیر اجرایی
هیئت تحریریه
راهنمای نگارشی مقالات
مقالات رسیده
امور مشترکین
کلینیک مشاوره
مشاوره رایگان
مشاوره تخصصی
آخرین خبرها
بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی صنعت بسته بندی ترکیه
تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی با شرکت ساپکو
کارگاه نقش بسته بندی در لجستیک و حمل و نقل
پنجمین کارگاه آموزشی چگونگی بسته بندی محصولات
آموزش مجازی چاپ و بسته بندی
کارگاه آموزشی چگونگی بسته بندی محصولات
آموزش بسته بندی ویژه محصولات شیرینی و قنادی ( استان البرز)
دوره مجازی مبانی شناخت بسته بندی (ویژه محصولات سازمان اتکا) مدرس : خانم دکتر فرناز معصوم زاده
لایو اینستاگرامی (مهندس نیما سید الحکمائی) دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۹
آموزش مجازی شناخت و مبانی بسته بندی مواد غذایی (دکتر مهدی فرهودی)
خانه
/
سؤالات متداول
سؤالات متداول
اشتراکگذاری
فیس بوک
Twitter
Stumbleupon
LinkedIn
Pinterest