کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری

کنفرانس فناوری های نوین در بسته بندی های پلیمری

امروزه چالش هایی چون رشد روز افزون جمعیت و افزایش گرسنگی در سطح جهان، نابودی محیط زیست و منابع طبیعی، خشکسالی و کمبود آب در کشور، در دسترس نبودن منابع تازه غذایی در حد کفایت، مشکلات توزیع و حمل و نقل، باعث شده است تا موضوع امنیت غذایی به یکی از مهمترین مسایل جوامع بشری تبدیل شده و تأمین امنیت غذایی جامعه، به یکی از شرایط اصلی تحقق امنیت ملی و از ارکان توسعه اقتصادی کشور بدل گردد.
هم اکنون لزوم توسعه امکانات صادرات مواد غذائی در راستای ارز آوری، اشتغالزائی و توسعه پایدار اقتصادی کشور و همچنین الزام تولیدکنندگان به رعایت استانداردهای بین المللی در بسته بندی مواد غذایی و دارویی و نیاز به استفاده از بسته بندی های خاص برای صادرات این محصولات، استفاده از فن آوریهای نوین بسته بندی را در رقابت با تولیدکنندگان سایرکشورها امری گریز ناپذیر نموده است.
درهمین راستا دبیرخانه دائمی کنفرانس غلات، نان و فرآورده های آردی در نظر دارد تادرهمین راستا این کنفرانس در نظر دارد تا با توجه به نقش کلیدی پلیمرها به عنوان یکی از عناصر فناوریهای نوین بسته بندی، ضمن معرفی جایگاه فناوری های نوین بسته بندی در کشورهای پیشرفته و ارائه راهکارهای مورد نیاز در پیشبرد این فناوری ها در صنایع ایران، در قالب گردهمائی های سالانه با حضور کارشناسان و مدیران سازمانها و صنایع مرتبط کشور به بحث و تبادل نظر درخصوص آخرین تحولات و معرفی جدیدترین فناوریهای بسته بندی های پلیمری در جهان بپردازد.

اهداف

آشنایی با مواد پلیمری توسعه یافته برای استفاده در صنایع بسته بندی
آشنایی با فن آوری های نوین در تولید بسته بندی های پلیمری
معرفی ویژگیهای مواد پلیمری مورد نیاز در صنایع بسته بندی غذا و دارو
معرفی استانداردهای بین المللی صنایع غذا و دارو در جهان و جایگاه آن در ایران
نقش فناوریهای بسته بندی درتامین امنیت غذائی، بهداشت جامعه و توسعه اقتصاد کشور
فراهم نمودن زمینه ی جذب نیازهای صنایع داخلی درخصوص بسته بندیهای پلیمری

سرفصل های علمی

  • انتخاب مواد و طراحی فرمولاسیون آمیزه های پلیمری در بسته بندی
  • پتانسیل های تولید پلیمرهای پایه و افزودنی های مورد نیاز در صنایع بسته بندی
  • ماشین آلات و فرآیندهای تولید محصولات بسته بندی پلیمری و صنایع تبدیلی
  • اقتصاد بسته بندی
  • روشهای کنترل کیفی و استانداردهای بین المللی
  • روشهای جدید بسته بندی مواد پروتئینی (گوشت، مرغ، ماهی)
  • روشهای جدید بسته بندی مواد داروئی، بهداشتی و آرایشی
  • ملزومات بسته بندی مواد غذایی با ماندگاری بالا
  • بسته بندی هوشمند و خود پایش
  • بسته بندی مواد غذایی با اتمسفر اصلاح شده
  • بسته بندی های مقاوم در برابر آلودگی ها، شرایط فیزیکی و محیطی
  • بسته بندی های اتمسفر تعادلی جهت سبزی و میوه

وزارت جهاد کشاورزی
وزارت بهداشت
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
وزارت صنایع
سازمان ملی استاندارد ایران
سازمان غذا و دارو
سازمان شیلات ایران
شرکت های پتروشیمی تولید کننده پلیمرهای پایه
شرکت های تولید کننده صنایع غذائی
شرکت های تولید کننده شیر و فرآورده های لبنی
شرکت های بسته بندی مواد خوراکی و غذائی
تولید کنندگان مواد اولیه بسته بندی های پلیمری
تولیدکنندگان محصولات پروتئینی نظیر:گوشت قرمز، مرغ، ماهی، میگو، نواع  سوسیس و کالباس و …
تولیدکنندگان انواع نوشیدنی های طبیعی و صنعتی
تولیدکنندگان روغن های گیاهی
تولیدکنندگان محصولات غذایی آماده و نیمه آماده نظیر: الویه، پاستا، غذای کودک، انواع خورش، سالاد، سس، رب، نان نیم پخت، کیک و کلوچه، بیسکوئیت و ویفر
تولیدکنندگان محصولات پزشکی، دارویی و آرایشی- بهداشتی جهت بسته بندی هایی نظیر: مواد ریزمغذی، کیسه دیالیز، کیسه خون و …
تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی، شوینده ها و موارد مشابه که نیازمند بسته بندی های مقاوم هستند
تولیدکنندگان و صادرکنندگان انواع اقلام کشاورزی نظیر:  سبزی،صیفی، خشکبار، خرما، چای،قهوه، علوفه دامی

درباره‌ی admin

حتما ببینید

اولین دوره شناخت بسته بندی مواد غذایی برگزار گردید.

مدرس سرکار خانم شرافتی