استفاده از توانمندی گروه فناوری صنایع غذایی دانشگاه تهران
جهت استفاده از توانمندی پژوهشگران و محققین دانشگاه تهران و ظرفیت های انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران طی نشستی در مورخ ۹۵/۵/۲۷ با مدیر گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران جناب آقای دکتر علی فدوی توافقات اولیه زیر صورت گرفت:
-
برگزاری دوره های آموزشی برای توانمندسازی صاحبان صنایع بسته بندی
-
تبادل نظر برای رصد فناوری های نوین بسته بندی
-
برگزاری کارگروه های آموزشی بسته بندی برای دانشجویان
-
رسوخ دانش علوم و فنون بسته بندی در مجموعه دروس دانشگاهی رشته ماشین آلات صنایع غذایی
-
گسترش فعالیت های انجمن علوم و فناوری بسته بندی در پارک فناوری دانشگاه تهران
-
تعریف پروژه های زیربنایی برای ارزیابی وضعیت بسته بندی کشور