استفاده از توانمندی گروه فناوری صنایع غذایی دانشگاه تهران

استفاده از توانمندی گروه فناوری صنایع غذایی دانشگاه تهران 

جهت استفاده از توانمندی پژوهشگران و محققین دانشگاه تهران و ظرفیت های انجمن علوم و فناوری بسته بندی ایران طی نشستی در مورخ ۹۵/۵/۲۷  با مدیر گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران جناب آقای دکتر علی فدوی توافقات اولیه زیر صورت گرفت:

  • برگزاری دوره های آموزشی برای توانمندسازی صاحبان صنایع بسته بندی
  • تبادل نظر برای رصد فناوری‌‌ های نوین بسته بندی
  • برگزاری کارگروه های آموزشی بسته بندی برای دانشجویان
  • رسوخ دانش علوم و فنون بسته بندی در مجموعه دروس دانشگاهی رشته ماشین آلات صنایع غذایی
  • گسترش فعالیت های انجمن علوم و فناوری بسته بندی در پارک فناوری دانشگاه تهران
  • تعریف پروژه های زیربنایی برای ارزیابی وضعیت بسته بندی کشور

درباره‌ی admin

حتما ببینید

قابل توجه دانشجویان مقاطع کارشناسی

            قابل توجه دانشجویان مقطع کارشناسی :پلیمر،چاپ،کرافیگ،ریاضی،حسابداری،مکانیک ،صنایع چوب و …